+359 888 888 888 office@hamalitenavarna.com

Хамали във Варна за Всякакви Нужди

(123) 456-7890

Изпратете запитване

Хамалски Услуги във Варна за Всички Ваши Нужди

Ремонтите у дома и реновирането на интериора са нещо, с което всеки от нас се сблъсква поне веднъж в живота. Този процес обаче изисква време и е свързан с доста усилия и добра организация. Ние можем да Ви улесним, предлагайки Ви пълен набор от хамалски услуги, които ще Ви облекчат при опаковането, изхвърлянето на стари мебели и транспортирането им до желаното място. Нашият екип от професионалисти има голям опит в товаро-разтоварните дейности и ще се погрижи за ненужните Ви вещи вместо Вас. Нашите хамали работят бързо и професионално на територията на Варна и околията и ще реагираме веднага, след като се свържете с нас.

Спестете си всички усилия по опаковането, изнасянето и транспортирането на мебели и други товари от дома и офиса като изберете нашите хамалски услуги. Ние от “Хамалите на Варна” ще се погрижим за всичко това и гарантираме, че ще останете доволни от резултата. Вече доказахме професионализма си изградихме голяма мрежа от лоялни клиенти в София, Пловдив и Бургас и стъпихме смело и във Варна. Ако Ви предстои премстване или правите основен ремонт, изискващ изнасяне на стари мебели от помещенията, не губете време, потърсете хамалските ни услуги във Варна.

Преместване на дома

Преместване на офис

Складиране и Съхранение

Опаковане и Разопаковане

Товаро-Разтоварна Дейност

Международно Преместване

Как да се Възползвате от Нашите Услуги

Вижте процеса ни на работа. От изпращане на запитването до изпълнение на офертата.

Свържете се с нас

Можете лесно да ни откриете на посочения в сайта телефон или просто като пуснете онлайн запитване. Отговаряме веднага.
h

Прегледайте офертата

Следва предварителен оглед на помещението, който е напълно безплатен. Взимаме мерките, уточняваме услугата и изготвяме оферта за Вас.
}

Потвърдете извършената услуга

Извършваме желаната от Вас хамалска услуга и Вие подписвате приемно-предавателен протокол, с който потвърждавате, че работата е свършена.

Платете след получаване на фактура

Заплащането е финалната стъпка и то може да се случи в брой или по банков път, след като ние Ви издадем фактура.

Почистването на Мази във Варна Вече е Лесно

Ние от “Хамалите на Варна” се стремим да удовлетворим всички нужди на нашите клиенти. За целта предлагаме и хамалски услуги, като почистване на мази във Варна. Вече не е нужно да се потапяте в мръсотия и да се чудите как да подредите мазето си. Ние сме насреща. След като огледаме помещението напълно безплатно, ще изработим план за действие спрямо ситуацията в него и Вашите нужди и ще се заемем с тази задача.

Без значение какви стари вещи и уреди имате в него, нашите експерти са обучени да ги изнесат безопасно, като предлагаме дори демонтаж на по-специфични предмети и конструкции и извозване на стари електроуреди. Ако не разполагате с опаковъчни материали за вещите си или просто не Ви се занимава с опаковането, ще го направим вместо Вас. Нашите хамалски услуги във Варна включват и транспортиране, така че можете да се възползвате и от него.

Хамалски Услуги с Гарантирано Качество

Вижте какво казват нашите клиенти за преглаганото от нас качество

Извиках ги за пренасяне на един диван от апартамента във Варна до едно от близките села. Всичко мина отлична, като цялата работа отне точно час.
Георги Великов

Изнесоха ми няколко стари електроуреда и ми качиха новите до 5-тия етаж без асансьор. Момчетата бяха доста любезни и услужливи.
Мария Димитрова

Изнесоха ми всички, събирали се с години, боклуци от мазата. Цялото помещение направо светна. Отне им точно два часа, като почти не почиваха.
Владимир Кичуков

Извозване на Строителни Отпадъци

Когато правите ремонт едно от нещата на които трябва да обърнете специално внимание е извозването и изхвърляне на строителни отпадъци. Те не могат да бъдат оставени до кварталната кофа за боклук, тъй като може да Ви бъде наложена глоба. Тъй като много хора не са запознати с регулациите относно строителните отпадъци, ние решихме да включим и тях в предлаганите хамалски услуги.

За да улесним ремонтните дейности, които сте решили да извършвате и да Ви спестим време и усилия за организиране и запознаване със законовите норми, касаещи извозване на строителни отпадъци във Варна и тяхното складиране, можете просто да се свържете с на “Хамалите на Варна” няколко дни преди да стартирате ремонта. Нашите професионалисти ще проведат бърза консултация с Вас, ще се запознаят с обема от отпадъци и техния вид и ние ще се погрижим за транспортирането им до съответното предвидено от закона място. Ако желаете, ще Ви предоставим и необходимите опаковъчни материали и ние и ще Ви съдействаме при самото опаковане, така че отпадъците да бъдат безопасно съхранени и да не се разсипят в процеса на тяхното транспортиране. Помислили сме за всичко, за да можете да се фокусирате върху обновяването на Вашия дом.

Контакти

(123) 456-7890
office@hamalitenavarna.com

Работно време

08:00 – 20:00 Всеки ден

Адрес

ул. Полковник Свещаров 22, Варна 9002

Изпратете запитване

Call Now ButtonОбади се