+359 888 888 888 office@hamalitenavarna.com

Вашите Хамали във Варна

Хората ни познават с името „Хамалите на Варна“ и знаят, че при нас ще намерят висок професионализъм и добро отношение към клиента.
Контакти
Хамалите на Варна

Всички ни Познават с Името Хамалите на Варна

Ние предлагаме пълен набор от хамалски услуги, които ще Ви спестят време и усилия. Разполагаме с високо квалифициран екип от хамали с богат опит и умения, които гарантират, че преместването и транспортирането на Вашите вещи са в сигурни ръце. Предлагаме голям набор от услуги, сред които и превоз на багаж. Сред останалите услуги, които нашите хамали извършват са:

 • безплатен оглед на помещенията и консултация;
 • безплатно изготвяне на индивидуална оферта спрямо избраните услуги;
 • транспортиране до желана от Вас локация;
 • опаковане на вещите за изнасяне;
 • продажба на опаковъчни материали;
 • демонтаж и монтаж на мебели и мебелни конструкции;
 • складиране на лични вещи и товари;
 • съдействие при документация за превоз и съхранение на специфични товари;
 • изхвърляне на строителни материали.

Хамалски Услуги за Всички Ваши Нужди

Нашата компания е сред лидерите в бранша вече две десетилетия. Стартирахме бизнеса си преди 20 години, а с течение на времето се разширихме и развихме. Можете да разчитате на нас за всичко. От изхвърляне на стари мебели до почистване на мази.

Работим:

 • Бързо и коректно – изпълняваме поетите ангажименти в срокове;
 • Прозрачно – изготвяме персонални оферти спрямо всеки клиент;
 • Професионално – консултираме клиентите и ги държим в течение при всяка стъпка от изпълнението на възложените хамалски услуги;
 • Индивидуално обслужване – ценим нуждите и изискванията на всеки наш клиент и подхождаме към него персонално и с внимание.

Преместване на дома и офиса

Предлагаме Ви широк набор от услуги, за да улесним и ускорим максимално процеса по преместване на дома или офиса за Вас. Имам богат опит в преместване на малки и големи фирми, както и необходимите умения и техника, за да се погрижим за опаковането, транспортирането и складирането на вещите Ви при нужда.

Преместване не прецизна техника и товари

Освен с изнасяне и транспортиране на мебели, ние успешно извършване товаро-разтоварни дейности и на по-специфични обемисти вещи като произведения на изкуството, пиана и рояли и машини, изискващи демонтаж и монтаж.

Транспортни услуги

Поддържаме автопарк с различни по големина и товароносимост автомобили и можем лесно да транспортираме Вашите вещи до желаната дестинация. Така за Вас отпада още един ангажимент, който ще Ви коства време и усилия.

Обслужваме Цяла Варна и Региона

Може да ни наемете за хамалска дейност, както във Варна, така и за близките села и по-големи градове

Варна

Обслужваме цяла Варна

Работим всеки ден

(345) 235-3524

Села до Варна

Обслужваме и селата до Варна

Работим всеки ден

(345) 235-4592

Градове до Варна

Обслужваме и градовете до Варна

Работим всеки ден

(345) 235-1245

Мненията за Нашите Хамалски Услуги ще Надминат Вашите Очаквания

Репутацията на една компания е сред ключовите неща, за да спечели клиенти. И не от “Хамалите на Варна” се гордеем, че предлагаме качество и решения в сектора на товаро-разтоварните услуги, почистването на мази и тавански помещения и извозването на строителни отпадъци. Нашите клиенти винаги се връщат при нас и успяваме да създадем едни дълготрайни отношения, базирани на доверие и коректност. Потърсете мнения за хамали Варна и сами ще се уверите, че компанията наистина се ползва с добро име и лоялни клиенти.

Причините са, че ние поставяме клиента на първо място. Винаги взимаме под внимание неговите желания и изисквания и целим да бъде максимално удовлетворен от резултата. Твърдим уверено на база мнения и оценки от клиенти, че нашите хамали във Варна са абсолютни професионалисти и могат да се справят с всяка работа, свързана с товаро-разтоварните услуги. Доверете ни се и Ви гарантираме, че ще останете доволни и ще ни потърсите отново. В наше лице Вие получавате не просто изпълнител, а партньор, на когото можете да разчитате.

Контакти

(123) 456-7890
office@hamalitenavarna.com

Работно време

08:00 – 20:00 Всеки ден

Адрес

ул. Полковник Свещаров 22, Варна 9002

Изпратете запитване

Call Now ButtonОбади се